luni, 16 ianuarie 2012

Primele medalii pentru clubul Atac




Dacă anul trecut, sportivii clubului Atac au obţinut 12 medalii la campionatele naţionale, anul 2012 se anunţă cel puţin la fel de prolific. Primele medalii din 2012 au fost aduse de către juniorii secţiei de tir cu arcul, la Campionatul Naţional Indoor pentru copii şi juniori care s-a desfăşurat la Bacău în perioada 13-15 ianuarie.
Andreea Pasmangiu, medaliată cu argint la Campionatele naţionale în aer liber din 2011 la categoria copii, a obţinut sîmbătă, 13 ianuarie2012, medalia de bronz la categoria junioare III. O a doua medalie, tot de bronz a fost obţinută de echipa mixtă, Andreea Pasmangiu – Alexandru Agape la aceeaşi categorie de vîrstă. La categoria copii, un merituos loc 5 (din 10 participanţi) a obţinut Mihail Stoian. La prima participare într-un concurs oficial, fratele său, Alexandru Stoian, la doar 8 ani, a reuşit să facă faţă emoţiilor şi chiar dacă rezultatul lui a fost mai modest, are tot timpul să progreseze, el fiind cel mai tînăr participant.
Următorul concurs oficial, Cupa Citadel,  se va desfăşura la Bucureşti în zilele de 21 – 22 ianuarie, concurs la care vor participa seniorii clubului (Liviu Nanu – arc olimpic), Ovidiu Înjugăurs (arc compound) şi Bogdan Bîzu (arc tradiţional), dar şi cei doi juniori proaspăt medaliaţi.
La începutul lunii februarie este programat Campionatul Naţional Indoor pentru seniori,  care se va desfăşura la Alexandria, o premieră pentru sportul teleormănean şi o ocazie perfectă pentru promovarea acestei discipline olimpice în judeţul nostru. Competiţa va fi organizată de Federaţia Română de Tir cu Arcul cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi a Clubului Sportiv Atac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu