marți, 10 ianuarie 2012

Început de ani cu săgeţi norocoase







Pentru arcaşii clubului Atac, calendarul competiţional a debutat chiar din primele zile ale anului, mai precis pe 7 ianuarie prin „Cupa ATAC”, competiţie prinsă de F.R.T.A. ca etapă a Campionatului Naţional Indoor 2012. Pe linia de tragere s-au aliniat arcaşi la patru divizii: recurve olimpic, compound, tradiţional modern şi tradiţional replică istorică. Pentru copiii şi juniorii clubului nostru a fost un excelent mijloc de verificare înaintea Campionatului Naţional Indoor pentru copii şi juniori care se va desfăşura între 13-15 ianuarie la Bacău. Rezultatele au fost mulţumitoare dar era loc şi de mai bine. Ovidiu Înjugăurs a obţinut un onorabil loc II la divizia arc compound cu un total de 524 pct., fiind învins în finală de către Edgar Mihăilescu (Aktiv) cu 549 pct.
Surpriza plăcută a venit din partea tînărului Bogdan Bîzu, proaspăt legitimat al clubului nostru, care a reuşit clasarea pe prima poziţie la arc tradiţional (modern şi replică istorică). La divizia recurve olimpic, locul I a fost ocupat de Alexandru Ionescu (Citadel Dej) cu un total de 518 pct (record personal).

Primii trei clasaţi au primit diplome, brelocuri cu sigla clubului Atac şi plachete realizate de ceramistul Ciprian Anghel, membru de onoare al clubului nostru.
Iată şi rezultatele:
Tradiţional
  1. Bîzu Bogdan (Atac)
  2. Ionică Eugen (Aktiv)
  3. Iepure Cristian (Aktiv)
  4. Anghelescu Tudor (Kinetic)
Compound
  1. Mihăilescu Edgar – 549 (Aktiv)
  2. Înjugăurs Ovidiu – 524 (Atac)
  3. Tomescu  Florian – 495 (Aninoasa)
  4. Bilanin Eduard – 537 (Aninoasa)
  5. Dumitru Dan – 479 (Citadel)
Recurve
  1. Ionescu Alexandru (Citadel) – 518p
  2. Nanu Liviu (Atac) – 421p
La copii au participat Mihail Stoian iar la juniori III, Andreea Pasmangiu (F) şi Alexandru Agape (B) toţi legitimaţi la clubul Atac.
Casa Municipală de Cultură a fost o gazdă excelentă, parteneriatul cu această onorabilă instituţie se pare că dă rezultate.
Felicitări tuturor participanţilor şi succes în competiţiile care vor urma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu