sâmbătă, 2 iulie 2011

PARTENERIAT







Magazinul Decathlon din Bucureşti - Militari a organizat în perioada 2-3 iulie un weekend sportiv la care a fost invitat şi clubul ATAC pentru demonstraţii şi iniţiere în tirul cu arcul şi promovarea acestei discipline sportive. La acţiune au participat patru sportivi împreună cu preşedintele clubului, Liviu Nanu. Cei patru sportivi (Andreea Pasmangiu, Adelin Letcanu, Alexandru Agape, Mihai Stoian) au acordat asistenţă celor peste 60 de doritori, cu vârste cuprinse între 4 şi 60 ani care au avut curiozitatea şi curajul de a-şi încerca talentul în acest nobil sport.

În contrapartidă, un banner cu sigla clubului a fost afişat în incinta magazinului iar imagini filmate cu acţiunea sportivă vor fi difuzate pe monitoare.

Un lucru îmbucurător este şi faptul că pe 27 iunie 2011 a fost publicată în Monitorul Oficial legea modificată a armelor şi muniţiilor, care scoate arcurile sportive din categoria „arme”. Acest lucru va duce la dezvoltarea unei pieţe pe acest segment, aspect deloc de neglijat pentru comercianţii de echipament pentru tirul cu arcul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu